Certificari

Important

Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord Sucursala BISTRITA

Postat la January 12, 2011

Arata toate

Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord Sucursala BISTRITA

Misiunea principala a societatii este aceea de a realiza serviciul de distributie a energiei electrice tuturor clientilor, la parametrii calitativi superiori, conform standardelor internationale care opereaza pe piata energiei.

Toate activitatile care concura la realizarea acestui obiectiv major, ca si personalul care asigura realizarea lui, vor fi supuse rigorilor cerute de standardele de calitate, convinsi fiind de faptul ca aceasta este filozofia pe termen lung,  pentru a fi competitivi pe piata si pentru a oferi clientilor confortul asteptat.

Promovarea calitatii este una din principalele prioritati ale Societatii de Distributie a Energiei Electrice TRANSILVANIA NORD . Atat la societatea noastra cat si la cele 6 sucursale este implementat sistemul de management integrat (calitate, mediu, securitate si sanatate ocupationala) in conformitate cu cerintele standardelor SREN ISO 9001:2008, SREN ISO 14001/2005 si OHSAS 18001/2007.

Obiectivele principale ale Societatii de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord sunt:

  • Cresterea increderii si satisfactiei consumatorilor.
  • Imbunatatirea continua a sistemului integrat de management calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala.
  • Imbunatatirea managementului resurselor naturale, utilizarea sustinuta a resurselor regenerabile, diminuarea impactului negativ asupra mediului si generarii deseurilor, precum si eliminarea responsabila si in siguranta a deseurilor.
  • Modernizarea instalatiilor prin asimilarea echipamentelor si tehnologiilor performante nepoluante, in conditii de sanatate si securitate ocupationala.
  • Perfectionarea, instruirea si imbunatatirea nivelului de pregatire profesionala a personalului, pentru cunoasterea, aplicarea si respectarea prevederilor din domeniul sanatate si securitate ocupationala cuprinse in documentele sistemului de management integrat, a cerintelor legale in vigoare, precum si a celor cuprinse in proiectele si tehnologiile adoptate.

Sustinerea initiativelor publice si a programelor guvernamentale destinate protectiei mediului, sanatatii si securitatii ocupationale.

0263 - 929

Nu esti din Bistrita-Nasaud? Gaseste aici telefonul tau!

Intreruperi in Alimentarea cu Energie Electrica

Lucrari programate

Sesizari si Reclamatii

Opinia ta conteaza!

Newsletter

Aplicația APEL 112

Detalii aici!

Link-uri utile in Site:


Prezentare

Despre Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord

Sucursale Distributie energie electrica

Despre Sucursalele de Distributie

Serviciul de distributile energie electrica

Despre serviciul de distributie

Responsabilitate sociala